Geluk overkomt je niet,
Geluk maak je!

Wil jij je leven en je resultaten zélf in de hand hebben? Leer hoe jij proactief jouw geluk kan ownen.

Lees meerLees meer
Hoe vind je geluk? Is het maakbaar? En zo ja: hoe dan?

Heb jij scherp in kaart gesteld wat jou precies gelukkig maakt? Ben jij de held van jouw eigen avontuur, of de sidekick van iemand anders?

Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Michel Vos.
Ik ben altijd op zoek naar manieren om meer productiviteit en kennis tot me te nemen. Mijn nieuwsgierigheid drijft me ertoe nieuwe innovaties te verkennen en omarmen waar ze nuttig blijken!

Mijn missie:  To make common sense common practise. Cruciale thema’s hierbij zijn ambitieuze doelen stellen, organisatie van werk, timemanagement, stressmanagement, het goed verzorgen van lichaam en geest, een gezonde werk-privé balans en het temmen van je innerlijke aap.

Geef jezelf het geschenk van geluk!

Mijn grote passie: Mensen vooruithelpen

De meeste ‘moderne’ mensen bezwijken onder een hoge keuzedruk, prestatie-, en financiële stress. Dit hoort niet, we leven weliswaar in de mooiste tijd van wereld geschiedenis. Het is nog nooit zo goed geweest. En met een klein stukje passie en discipline kun je jouw geluksgevoel vertienvoudigen. Laten we samen eigenaarschap terug nemen over jouw geluk.

Exclusieve Grote Eindbazen Speech

Afgelopen jaar mocht ik samen met een aantal sprekers het podium trotseren tijdens de Grote Eindbazen Show. Mijn eigen stuk genaamd: ‘Geluk is Maakbaar’ neemt je mee in korte 20 minuten grappen, motivatie, en insights.

Wil jij nu deze exclusieve video nu bekijken? Schrijf je dan hieronder in en ontvang direct de video.

Kun jij wel een geluksbooster gebruiken?

Het is jouw beurt om een zet te doen

De video staat voor je klaar, klik hieronder en ontvang hem direct in je mailbox

Ja ik ga mijn geluk ownen!