In de Transformatie Academie Podcast sprak Sjanett met Alex Malone. Alex is digitaal strateeg met de ambitie om anderen te helpen met plaats-onafhankelijk werken. Ze reist al werkend de hele wereld over en heeft daarmee een inspirerende kijk op ondernemerschap ontwikkeld.

Doelen stellen en falen?

In aflevering #48 van de podcast deelde ze haar visie op onder andere het stellen van doelen. Moet je deze bijvoorbeeld realistisch houden? Of juist iets oprekken? En wat gebeurt er dan als je faalt? Is dat geen enorme knauw aan je zelfvertrouwen als ondernemer?

Bekijk het interview hieronder of luister hem in je podcast-app.

De volledige shownotes zijn hier terug te vinden:
TAP #48 Alex Malone over plaatsonafhankelijk werken als digitale nomade, balans en burn-out

Mastermind Chapter Eindhoven

Vanaf januari is Alex ook een van de nieuwe chapterhoofden die een XII Waves Mastermind gaat runnen in Eindhoven. Aan interesse hiervoor geen gebrek, dus mocht je graag met haar een jaar lang aan de slag gaan om jouw next level te bereiken, wacht dan niet te lang en neem contact met haar op! Hiervoor kan je ook het contactformulier op deze site gebruiken.

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

Leave a Reply