Verslaafd. Aan liefde, drugs, afwijzing en denken. Ik herkende me meteen in de boeken van Jan Geurtz en heb daar niet alleen zelf heel veel aan gehad, maar het ook aan iedereen aanbevolen die er maar naar wilde luisteren. Jan schrijft er niet alleen heldere en toegankelijke boeken over, maar geeft ook cursussen en retraites. Ik was afgelopen maand bij zijn Dzochjenmeditatie en dat was olie op het vuur van mijn hongerige mind die heel graag wil weten hoe dit werkt, wanneer en hoe we lijden kunnen oplossen en alle andere mooie voordelen die met gewaar-zijn worden geassocieerd.

Jan Geurtz Podcast

Ik spreek met Jan over hoe hij op het spirituele pad is gekomen en we duiken de diepte in over gewaarzijn en wakker worden. Ik leer wat Jan zijn passie is, buiten het schrijven van boeken en meditatie onderricht geven, waar de verhalen van de verhalenverteller in ons hoofd vandaan komen (ik had een mooie realisatie tijdens het gesprek!) en waarom het zo moeilijk is om oude patronen los te laten, zelfs als je weet dat ze niet goed voor je zijn.

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Jan Geurtz

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

Leave a Reply