Barbara ter Huurne is de auteur van Pimp je perceptie, een boek dat ze schreef naar aanleiding van de zoektocht die volgde op haar burn-out. Ze wil hiermee anderen helpen om duidelijker te krijgen waar je passie ligt en hoe je je dromen waar kan maken.

Barbara ter Huurne Podcast

Wat Barbara doet sprak me aan omdat ik ook onderstreep dat je gedachten je realiteit vormgeven. En dan bedoel ik niet dat je je bankrekening vol kan mediteren, maar dat ons geluksniveau beïnvloed wordt door hoe we over onze werkelijkheid denken.

Een openhartig gesprek dat laat zien dat je niet in de hand hebt wat er gebeurt (of in wat voor omstandigheden je opgroeit), maar dat de juiste mindset de sleutel is tot succes.

Luisteraars van de podcast kunnen haar boek in de voorverkoop aanschaffen en krijgen met de kortingscode TRANSFORMATIE een gratis masterclass en boekenlegger cadeau op www.pimpjeperceptie.nl

Ivm persoonlijke omstandigheden van Barbara is deze YouTube video op verzoek offline gehaald.

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Barbara

Website: www.pimpjeperceptie.nl
Facebook community: https://www.facebook.com/groups/122481068445485/?ref=br_rs
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCWIum6yRCE8mH0F7vmqeIPw
Instagram: www.instagram.com/pimp.your.perception/

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply