Microdosing.nl is de plek waar wetenschap, psychedelica, bio-hacking en zelfontwikkeling elkaar vinden en ik vind het onwijs gaaf dat ik met de mede-oprichter Hein rond de tafel mocht om al mijn vragen te stellen. Want ook ik heb inmiddels een aantal microdosing experimenten achter de rug en mijn ervaringen lopen uiteen van een beetje emotioneel onstabiel tot zeer positief en productief. Voor mij ook een zeer persoonlijke en diepgaande podcast dus.

Microdosing Podcast

Wat de visie van Hein bijzonder inspirerend maakt is dat zowel de directe effecten van microdosering bestudeerd en gecatalogiseerd worden, als ook de lange termijn mogelijkheden voor inzet bij persoonlijke ontwikkeling. Microdosering kan namelijk zoveel meer bieden dan alleen een creatieve of mentale boost! We duiken dan ook diep in persoonlijke groei en spirituele thema’s als ook de aanleiding voor hem om zich met microdosering bezig te houden.

Gelukkig groeit de wetenschappelijke aandacht voor de rol van psychedelica bij traumaverwerking en aandoening zoals bijvoorbeeld clusterhoofdpijn, ADHD of depressie. Dit zal dan ook zeker niet de laatste podcast zijn over dit onderwerp.

In de podcast hoor je me ook praten over een videodagboek dat ik maakte naar aanleiding van mijn microdosing experiment met truffels (psilocybine). Deze is helaas gesneuveld in een gecrashte telefoon en kan ik niet meer uploaden :-(.

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

Leave a Reply