April 2017 liep Quillermo de Marathon des Sables: 7 dagen om 250km sahara te doorkruisen , waarbij hij alleen water van de organisatie kreeg, de rest moest hij zelf meenemen. Want soms moet je gewoon grootste en ‘onmogelijke’ doelen voor jezelf stellen en moet je het niet alleen bij dromen laten, maar ook daadwerkelijk het lef hebben om te gaan doen!

Quillermo Pellicaan Podcast

Als je denkt dat Quillermo een natural born runner is, dan heb je het mis:

“Ik was niet altijd sportief. Sterker nog, ik liet vroeger de hond uit met de auto. Ik kon vanaf mijn bestuurdersstoel de achterdeur open doen, de hond naar buiten laten en dan een kilometer verderop rijden om de hond weer op te pikken, terwijl ik zelf zat te roken in de auto. Als iemand mij op dat moment had verteld dat ik een week lang door de Sahara zou gaan rennen, had ik die persoon voor gek verklaard. Ik lag liever op de bank, met een sigaret, een literfles cola en een grote zak chips naar een film te kijken, een keer of 6 in de week.”

Hoe ga je van couch potato naar ultraloper? En wat heeft dit te maken met de zoektocht naar financiële onafhankelijkheid? En tot slot: waarom moet je wollen sokken meenemen als je gaat hardlopen door de woestijn?

Ik ken Quillermo oorspronkelijk uit de gymwaar we beiden trainden. Inmiddels hebben we samen FitFood at Work masterclasses mogen verzorgen in het bedrijfsleven en is ook Quillermo een lid van mijn mastermind.

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Shownotes

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap