Bastiaan van den Noort van Impactmasters was het afgelopen jaar de meest populaire gastspreker in mijn mastermind door zijn doortastende en verhelderende optreden. Als groeicoach helpt hij ondernemers om hun business te schalen en om een grotere impact te maken.

Bastiaan van den Noort Podcast

De input tijdens onze hotseats en de manier waarop hij met zijn vragen bij alle mastermindleden wist door te dringen tot de kern van het probleem (om daarna constructief op zoek te gaan naar oplossingen) werd door iedereen als super waardevol ervaren. Fantastisch dus ook dat hij sinds begin dit jaar mij wil coachen, en dat hij ook te gast wilde zijn in de podcast.

In deze aflevering vertelt hij over zijn eigen turbulente reis als ondernemer en vind je waardevolle tips als jij ook de volgende stap wil maken met je bedrijf. Daarnaast heeft Bastiaan hier een gratis eBook over geschreven dat je hier kan downloaden: www.impactmasters.com/whitepaper

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Bastiaan

Website: www.impactmasters.com
LinkedIn: www.linkedin.com/in/bastiaanvdnoort/

Je kunt je nog aanmelden voor de XII Waves Mastermind met Bastiaan!

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply