Wat doet een gigolo in een podcast over persoonlijke ontwikkeling vraag je? Ik heb Timo uitgenodigd omdat zijn keuzes het toonbeeld zijn van lifecrafting: het bewust vormgeven van jouw ideale leven. Keuzes die lastig kunnen zijn, al helemaal als zo zo onconventioneel en taboedoorbrekend zijn.

Timo Jansen Podcast

In dit openhartige gesprek vraag ik hem de hemd van het lijf over the new tantra, wat het verschil is met ‘gewone’ seks en hoe het in zijn werk gaat tijdens zijn afspraakjes. Maar we hebben het niet alleen over seks, ook persoonlijke ontwikkeling, ego, zijn visie op polyamorie en man-vrouw dynamieken komen uitgebreid aan bod.

Als je wilt weten wat (niét) te doen om je relatie spannend te houden, zou ik zeker even luisteren. Als je ook wilt weten hoe iemand tot deze lifestyle is gekomen en hoe je met reacties uit je omgeving om gaat zou ik zeker deze aflevering niet missen.

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Timo

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion One Comment

Laat een reactie achter:

99 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap