Claire van den Heuvel is bekend als auteur van de Easy Peasy kookboeken en coacht daarnaast onderneemsters in het verkrijgen van helderheid en het vinden van hun missie. Of, zoals ze het zelf noemt, het vinden, omarmen en uitdragen van hun ‘true colors’.

Claire van den Heuvel podcast

Authenticiteit scoort ook hoog op mijn waardenranglijst en ik vond Claire haar ambitie en vrolijke energie enorm inspirerend. Toch is ‘jezelf zijn’ makkelijker gezegd dat gedaan. De meesten van ons zitten vast in ‘hoe ons leven nu eenmaal is’ met al onze geconditioneerde gedrag- en gedachtenpatronen. Het kost tijd en energie om alle laagjes af te pellen en het is een werk in uitvoering dat nooit af lijkt. Is het dan wel de moeite waard? En waarom is het belangrijk?

In deze podcast leer je:

  • Hoe om te gaan met angst en onzekerheid bij het maken van keuzes.
  • Een ‘stappenplan’ voor het vinden van je true colors.
  • Hoe je ook als hoogsensitieve en ambitieuze ondernemer (met een gezin) je rust en balans kan bewaren.
  • Wat je kan doen in plaats van verantwoording af te leggen aan anderen over je gedrag.

Oh, en eerlijk is eerlijk… ik had de héle tijd dat liedje van Cindy Lauper in mijn achterhoofd tijdens het na de opname (nu weer eigenlijk). Grappig genoeg was dat ook precies de inspiratiebron voor de gebruikte uitdrukking. Ik ben benieuwd of jij het nu ook hoort. You’re welcome ;-).

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Claire:

Wat verder nog aan bod komt

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap