Waarom zou je in hemelsnaam 24 uur zonder eten, tent, telefoon of andere afleiding in totale afzondering in een bos gaan zitten, met alleen een boekje om te schrijven en een lampje? Goede vraag! Toch is een Vision Quest (want daar hebben we het hier over) een ritueel dat al vele generaties en op vele plekken in de wereld op verschillende manieren gedaan wordt om inzichten en helderheid te verkrijgen. Want: “Als je stil bent, komen de antwoorden”.

Vision Quest Podcast

Deze week dus een bijzondere podcast in een iets ander format dan je van me gewend bent. Ik heb namelijk niet alleen Wiggert Meerman te gast in deze uitzending, ook de ervaringen van deelnemers komen aan het bod. Ik kan je zeker ook aanrader om deze aflevering op YouTube te bekijken want er zijn tijdens de vision quest ook mooie opnames gemaakt die ik hierin verwerkt heb.

In deze podcast leer je:

  • Wat is een Vision Quest en waarom zou je dit doen?
  • Hoe bereidt je je op een Vision Quest voor en wat kan je tijdens de 24 uur verwachten?
  • Wat voor soort inzichten en ervaringen hebben de deelnemers?

Deze Vision Quest organiseer ik elke jaar voor mijn mastermind jaarprogramma leden in samenwerking met Twelve Waves. Deze podcast is opgenomen met de deelnemers die dit in de zomer van 2018 ondergaan hebben.

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Meer informatie:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap