In deze aflevering spreek ik met Will Heutz op zijn prachtige locatie in Heerlen waar hij het Filosofisch Instituut voor Wijsheidsontwikkeling heeft opgericht. Alsof het nog niet bijzonder genoeg is dat hij filosofisch psychotherapeut is, nodigt hij ook regelmatig langere periodes traditionele Peruaanse sjamanen uit om Ayahuasca ceremonies mee te doen en dit in zijn coaching te verwerken.

Will Heutz Podcast

Bekijk ook zeker de YouTube versie van deze aflevering want zo meteen na de intro laat je een korte indruk van zijn locatie zien (die de voor mij lange trip naar het zuiden onwijs de moeite waard was) en hoor je muziek van Arthuro op de achtergrond. Ook met Arthuro sprak ik kort voor het interview. Hij is er tijdens de ceremonies bij om met zijn prachtige muziek het helende proces te ondersteunen.

In deze podcast leer je:

  • Hoe pas je filosofie in de praktijk toe?
  • Met wat voor intenties moet je een Ayahuasca ceremonie ingaan?
  • Hoe integreer je de inzichten uit een Ayahuasca ceremonie?
  • Wat gebeurt er met je als je Ayahuasca neemt?
  • Wat is realiteit, droom, goddelijkheid, ziel en essentie?

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Will Heutz:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion 2 Comments

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap