Lotte Nap reist samen met haar man en kind in een camper Europa door. Naast reisblogger is ze intuïtief eten coach met een passie voor buiten leven, strand, zee, selflove, koken en ons prachtige lichaam. Ze is afgestudeerd als sportdiëtist en was jarenlang aan het zoeken naar de perfecte voeding. Ze kwam in een ashram in Argentinië terecht en dat was life changing voor haar.

Lotte Nap Podcast

Ik ken Lotte al best wel een tijdje en ik wilde haar graag uitnodigen voor een gesprek omdat zij in mijn ogen iets waanzinnigs vets heeft gedaan (en nog steeds aan het doen is). Ze heeft haar huis verkocht en is met haar man en zoontje aan het reizen in een campervan. Dat klinkt heel romantisch, maar het is ook hard werken en een enorme spiegel voor je persoonlijke groei. Ze was even twee weken in Nederland, dus een perfect moment om met haar af te spreken!

In deze podcast leer je:

  • Hoe combineer je het werken met reizen?
  • Hoe combineer je de ‘digital nomad’ levensstijl met het ouderschap?
  • Wat is het moeilijkste aan deze levensstijl?
  • Hoe kun je op een andere manier naar de ouder-kind relatie kijken?
  • Hoe kan je labels loslaten?

Fijn dat je weer kwam lezen/kijken/luisteren en graag tot de volgende!

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Wat verder aan bod komt:

Ook interessant

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion One Comment

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap