Carolien van de Kamp is hoofdredactrice van Carolien Magazine. Daarnaast is ze online marketing innovatie-adviseur, business coach en gespecialiseerd in lanceringen. In de afgelopen jaren heeft Carolien voor haar klanten en haarzelf grote en succesvolle online campagnes gecreëerd en begeleid. Daarnaast liggen haar expertise en liefde bij het leren omgaan met de hoogte- en dieptepunten in het leven en het bedrijf van haar klanten.

Carolien van de Kamp Podcast

Ik heb het met Carolien over heel veel verschillende onderwerpen. Van wat gebeurt er als je doodgaat tot hoe je werkt met doelstellingen. Ook hebben we het over Instagram en Facebook, influencers, online zichtbaarheid en content marketing.

Verder praten we over wat Carolien onderscheidend maakt als business coach, wat is het spannendste dat ze over zichzelf online heeft gezet, hoe om te gaan met skeletons in the closet en wat vrijheid voor haar betekent.

Het is een heel waardevolle en inspirerende podcast geworden dus geniet er van!

In deze podcast leer je:

  • Wat doet het hebben van een groot aantal volgers met je?
  • Waarom apen ondernemers elkaar allemaal na en wat kan je in plaats daarvan beter doen?
  • Hoe kan je als ondernemer leven met een lege agenda?
  • Wat maakt jou jou, wat is jouw verhaal?

Veel luisterplezier en ik hoop je volgende week weer te zien!

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Carolien van de Kamp:

Genoemde boeken:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap