Marjolein Jonker over wonen in een Tiny House, ontspullen en meer bewustwording op het gebied van flexibel wonen

Marjolein Jonker, ook bekend als Marjolein in het klein, is Tiny House pionier en ambassadeur in Nederland. Sinds 2016 woont ze in haar eigen bio-based Tiny House in Alkmaar en inspireert ze mensen om hun grootste dromen over kleine huisjes waar te maken. Ook geeft ze lezingen en workshops over de Tiny House beweging.

In deze podcast leer je:

  • Wat is een Tiny House?
  • Hoe vind je een Tiny House plek?
  • Hoe bouw je een Tiny House?
  • Wat kost een Tiny House (min of meer)?
  • Over het onderhoud van een Tiny House
  • Waar over na te denken voor je een Tiny House koopt?
  • Hoe financier je een Tiny House?

Onder het genot van de geluiden van de natuur hebben we een mooi gesprek over de Tiny House movement. Marjolein geeft een inkijkje in haar leven in een Tiny House: ze vertelt wat een Tiny House precies is, hoe je een plek vindt en hoe je een Tiny House bouwt.

We hebben het over ontspullen en meer bewustwording op het gebied van Tiny Houses met betrekking tot het financieren hiervan.

Ondertussen komt de postbode even langs, kraait de haan, aaien we de kat en hoor je overal om ons heen vogels kwetteren. Super inspirerend en een echte eye opener op het gebied van Tiny Houses!

Ik hoop dat je weer geniet van deze aflevering, lees hieronder verder wat je kan doen om deze podcast te supporten en vergeet me niet te laten weten wat je ervan vond!

Bekijk hier de podcast met Marjolein in het Klein

Luister naar de Marjolein in het Klein podcast

Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

En nu jij!

Draag je de podcast een warm hart toe? Let it show!

Claim hier jouw gratis masterclass “Van Dromen naar Doen” (twv 59 euro) en start vandaag zelf nog met jouw eigen transformatie!
Laat een 5-sterren rating of review achter in je podcast app (zo doe je dat in iTunes) of deel een link of screenshotje op je social media (in je instagram stories bijvoorbeeld).
Bestel je via mijn linkjes de genoemde (of andere) boeken bij Bol.com dan krijg ik daar een klein percentage over (affiliate inkomsten).
Ik geef masterclasses en trainingen bij bedrijven om medewerkers meer autonoom, weerbaar en succesvol (oftwel, unfuckwithable) te maken. Breng onze academy gerust eens onder de aandacht van je baas of HR manager!

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je dan hieronder in voor de maandelijkse nieuwsbrief!


Also published on Medium.

  • Save
Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

141 Shares
Share via
Copy link