Stijlcoach Yolande Avé over kleding, identiteit, zelfvertrouwen, slow fashion en zuiver kiezen

Yolande Avé (38) is ondernemer at heart, stijlcoach en online magazine-uitgever. Ze leeft haar #zuiverkiezen-methode, woont met vriend en dochter in hartje Utrecht, gaat graag naar herriebandjes, drinkt elke dag 2 havercappuccino’s en gaat altijd te laat naar bed.

Ik was nooit zo goed in mezelf stijlen. En had last van de beperkende overtuiging dat veel aandacht aan je uiterlijk besteden oppervlakkig was, en enkel voor 16-jarige fashion victims of inst addicts (no offence). Door het rolmodel dat ik had vond ik het mezelf lange tijd ook niet waard om mooie dingen aan te doen.

Gelukkig liet Yolande me zien dat je stijl een laag dieper gaat. Het is een uiting van je identiteit. En aan jezelf werken van binnenuit stopt niet bij de binnenkant, daar wil je jezelf ook lekker mee voelen als je in de spiegel kijkt! We hebben een leuk gesprek over je kledingkeuze, waarom deze zo belangrijk kan zijn en het heerlijke gevoel dat je hebt wanneer je een toffe outfit aan hebt.

In deze podcast leer je:

  • Waarom je kledingstijl ontzettend belangrijk is om uit te dragen wie je werkelijk bent
  • Wat een goede outfit doet voor je zelfvertrouwen
  • Meer over de vervuiling van de kledingindustrie
  • Hoe je een zuiver kledingkeuze kunt maken
  • De essentie van een goede outfit om naar je werk te dragen

Ook praten we over slow fashion, kiezen voor minder kleding en het enorme aanbod kleding in de huidige wereld.

Ik hoop dat je weer geniet van deze aflevering, lees hieronder verder wat je kan doen om deze podcast te supporten en vergeet me niet te laten weten wat je ervan vond!

Bekijk de podcast met Yolande Avé

Luister naar de Yolande Avé podcast

Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

En nu jij!

Draag je de podcast een warm hart toe? Let it show! Dat kan op meerdere manieren:

Claim hier jouw gratis workshop “Transformatie in Actie” (twv 59 euro).
Laat een 5-sterren rating of review achter in je podcast app (zo doe je dat in iTunes) of deel een link of screenshotje op je social media (in je instagram stories bijvoorbeeld).
Bestel je via mijn linkjes de genoemde (of andere) boeken bij Bol.com dan krijg ik daar een klein percentage over (affiliate inkomsten).
Ik geef lezingen en trainingen bij bedrijven om medewerkers meer autonoom, weerbaar en succesvol te maken. Breng onze academy gerust eens onder de aandacht van je baas of HR manager!

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je dan hieronder in voor de maandelijkse nieuwsbrief!


Also published on Medium.

  • Save
Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link